Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g63g11kcal0.3g1.6g0.4g0g
Herkkusieni, paistettu 31g31kcal0.8g0.1g3g0.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Metvursti kestomakkara1.6g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g211kcal10.6g4.4g16.4g1.2g
Valittu annoskoko118g105kcal5.3g2.2g8.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g53kcal2.7g1.1g4.1g0.3g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562