VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.7g13kcal0g3.1g0g0.1g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.6g1.8kcal0g0.3g0g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g174kcal9g22.4g5.2g0.2g
Valittu annoskoko118g87kcal4.5g11.2g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna59g44kcal2.3g5.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302