Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 43g45kcal9.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )8.8g4.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g181kcal22.6g8.6g5.6g1g
Valittu annoskoko118g90kcal11.3g4.3g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g45kcal5.7g2.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g77kcal9.6g3.7g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341