Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 50g98kcal9.3g0g6.7g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g21g7.3kcal0.5g1g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%17g13kcal0.5g1g0.8g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g278kcal21.2g6.2g18.2g0.4g
Valittu annoskoko118g139kcal10.6g3.1g9.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna59g69kcal5.3g1.6g4.6g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9g2.6g7.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73329