Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)20g70kcal2.6g13.9g0.4g0.6g
Tonnikala öljyssä 23g43kcal6.1g0g2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g25g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g6.3g18kcal2.1g0.1g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g363kcal23g34g15g3.2g
Valittu annoskoko118g181kcal11.5g17g7.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna59g91kcal5.8g8.5g3.8g0.8g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139