Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tumma makarooni (Torino)19g67kcal3g12.2g0.5g1.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 18g18kcal0.6g3.2g0.2g0.5g
Ketsuppi 4.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g296kcal18.4g33g9.2g3.8g
Valittu annoskoko118g148kcal9.2g16.5g4.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna59g74kcal4.6g8.3g2.3g1g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069