Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 7g12kcal1.2g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g182kcal5g16.4g10.2g1.2g
Valittu annoskoko118g91kcal2.5g8.2g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna59g46kcal1.3g4.1g2.6g0.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g7g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542