Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 17g52kcal4.6g0.4g3.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Siirappi 5.9g18kcal0g4.4g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g25g8.1kcal0.8g1.1g0g0g
Rusina 3.4g10kcal0.1g2g0g0.3g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 3.6g12kcal0.2g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g248kcal12g32.2g7g1g
Valittu annoskoko118g124kcal6g16.1g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna59g62kcal3g8.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g105kcal5.1g13.7g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428