Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 19g6.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g47g4.5kcal0.3g0.7g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)50g30kcal1.7g2.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g87kcal4.2g7.2g3.4g0g
Valittu annoskoko118g44kcal2.1g3.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna59g22kcal1.1g1.8g0.9g0g
Arvot/100g100g37kcal1.8g3.1g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712