Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 28g23kcal0.4g4.7g0g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g6.9g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.8g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g19g23kcal3.9g0g0.8g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss6.3g3.3kcal0.4g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g117kcal10g13.6g1.8g2.8g
Valittu annoskoko118g58kcal5g6.8g0.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna59g29kcal2.5g3.4g0.5g0.7g
Arvot/100g100g49kcal4.2g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491