Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Vehnälese, Liperin mylly13g18kcal1.9g1.1g0.7g6.9g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä32g35kcal2.5g5.7g0.2g2.6g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl2.5g21kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g429kcal31.6g13.8g28g19g
Valittu annoskoko118g214kcal15.8g6.9g14g9.5g
Annoskoko puolitettuna59g107kcal7.9g3.5g7g4.8g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540