Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g139kcal0.2g0.1g15.6g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g25g84kcal2.2g17.7g0.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.7g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)22g30kcal1.6g1.2g2.2g0g
Appelsiinimehu, 2 dl4.9g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g824kcal17g78.8g49g0g
Valittu annoskoko118g412kcal8.5g39.4g24.5g0g
Annoskoko puolitettuna59g206kcal4.3g19.7g12.3g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.5g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576