Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Herkkusieni säilyke 125g21kcal2.6g0.2g0.4g3g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.25g87kcal3.3g17g0.6g0.9g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi13g41kcal0.6g1.9g3.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 187g558kcal34.8g4.7g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g1709kcal88.8g73.8g115g17g
Valittu annoskoko1170g854kcal44.4g36.9g57.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna585g427kcal22.2g18.5g28.8g4.3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038