Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer258g1329kcal10.1g144.6g77.4g13.7g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)97g697kcal1g3.9g77.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g52kcal0g12.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 129g155kcal4g5.8g12.9g0g
Leivinjauhe 6.5g11kcal0.3g2.4g0g0g
Sokeri 65g262kcal0g64.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 142g203kcal17.7g0.4g14.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl129g465kcal2.6g3.5g49g0g
Sokeri28g113kcal0g27.7g0g0g
Marianne crush 150g97g416kcal1.2g83.2g8.1g1.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g119kcal6g3.5g7g9.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g174g592kcal3.5g135.9g3g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g8828kcal92.8g976.4g498.8g74.6g
Valittu annoskoko1170g4414kcal46.4g488.2g249.4g37.3g
Annoskoko puolitettuna585g2207kcal23.2g244.1g124.7g18.7g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497