Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka57g497kcal0g0g56.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 220g756kcal22.4g154.2g2.6g7.7g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki113g63kcal9.6g5.6g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g113g200kcal0.2g11.1g0.2g0g
Mustikka339g113kcal1.7g21.7g1.4g11.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)57g209kcal7.9g31.1g4.5g6.2g
Sokeri 41g165kcal0g40.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g5178kcal115.8g729.8g156.2g50.4g
Valittu annoskoko1170g2589kcal57.9g364.9g78.1g25.2g
Annoskoko puolitettuna585g1295kcal29g182.5g39.1g12.6g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956