Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g313g109kcal3.1g20.3g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g6.3g6.1kcal0.4g1.1g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Nautajauheliha 15%250g513kcal45g0g37.5g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 31g117kcal7g0g10g0g
Munakoiso 469g105kcal2.3g14.5g0.9g11.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 31g62kcal0.4g0.6g6.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g1962kcal118g83g122.6g28.4g
Valittu annoskoko1170g981kcal59g41.5g61.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna585g491kcal29.5g20.8g30.7g7.1g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465