Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2903g949kcal18g161.4g5.8g74g
Lanttu 663g191kcal6.6g30.5g2g11.9g
Vesi, vesijohtovesi 3415g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)393g323kcal37.3g43.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g188g1014kcal0.4g0.6g112.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.4g12kcal0.3g2.6g0.1g0g
Hirvenliha 2408g2706kcal508.8g0g72.2g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10390kcal1142.8g476.6g385.8g171.8g
Valittu annoskoko10000g5195kcal571.4g238.3g192.9g85.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2598kcal285.7g119.2g96.5g43g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037