Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2732g1049kcal27.3g188.5g5.5g68.3g
Kaali, valkokaali2732g577kcal32.8g92.9g5.5g57.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g1366g369kcal17.8g65.6g2.7g23.2g
Voi 178g1288kcal2.1g0.7g144.4g0g
Kasvisliemikuutio 150g458kcal14.3g20.3g35.3g2.4g
Viinietikka 137g28kcal0g0.7g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g2705g8656kcal311.1g0g513.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24848kcal810.8g737.4g1414.6g302.6g
Valittu annoskoko10000g12424kcal405.4g368.7g707.3g151.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6212kcal202.7g184.4g353.7g75.7g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=328310