Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5459g1310kcal65.5g185.6g10.9g114.6g
Kurkku, tuore1638g164kcal9.8g27.7g1.6g11.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g546g147kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Paprika, punainen273g70kcal2.5g12.6g1.1g5.5g
Sokeri464g1884kcal0g463.5g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g546g109kcal0g35.5g0g0g
Siirappi, tumma38g122kcal0g28.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 546g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 491g4344kcal0g0g491.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16302kcal169.8g1558.8g1012g281.8g
Valittu annoskoko10000g8151kcal84.9g779.4g506g140.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4076kcal42.5g389.7g253g70.5g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94633