Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g22g74kcal4.4g0g6.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Kaali, valkokaali438g92kcal5.2g14.9g0.9g9.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto109g306kcal20.8g0g24.1g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.3g0g59.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2345g2912kcal187.2g56.6g214g29.2g
Valittu annoskoko1173g1456kcal93.6g28.3g107g14.6g
Annoskoko puolitettuna586g728kcal46.8g14.2g53.5g7.3g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158