VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt999g460kcal32g47.9g15g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g126kcal0g30.6g0g0.5g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g5.6g18kcal0.4g3g0.4g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g103g146kcal12.9g0.3g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g1742kcal90.6g223.4g52g1.2g
Valittu annoskoko1175g871kcal45.3g111.7g26g0.6g
Annoskoko puolitettuna588g436kcal22.7g55.9g13g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302