Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl233g792kcal4.7g7g81.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g233g594kcal13.7g7.5g55.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3233g151kcal25.6g9.8g0.7g0g
Mango (tuore)233g156kcal1.2g35.6g0.7g4.9g
Mansikka 233g108kcal1.2g19.6g0.5g4.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g47kcal0g11.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g3696kcal92.8g182g278.2g18.6g
Valittu annoskoko1176g1848kcal46.4g91g139.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna588g924kcal23.2g45.5g69.6g4.7g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758