Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 602g105kcal11g2.4g3g11.4g
Voi 20g146kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.3g2.9g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1325kcal8g12g140.4g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g3282kcal46.4g48.4g320.4g28g
Valittu annoskoko1176g1641kcal23.2g24.2g160.2g14g
Annoskoko puolitettuna588g821kcal11.6g12.1g80.1g7g
Arvot/100g100g140kcal2g2.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958