Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 181g1311kcal2.2g0.7g147g0g
Sokeri 359g1455kcal0g358.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)362g456kcal39.8g1.1g32.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.5g14.7g
Vehnäjauho puolikarkea 196g672kcal20g137.1g2.4g6.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen7.6g3kcal0.2g0.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g8315kcal142.2g1046.8g384.8g43.2g
Valittu annoskoko1176g4158kcal71.1g523.4g192.4g21.6g
Annoskoko puolitettuna588g2079kcal35.6g261.7g96.2g10.8g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249