Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 248g189kcal4.7g38.4g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu225g324kcal36g5.6g17.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5g12kcal0.3g2.1g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g1314kcal89g127.2g47.4g11.8g
Valittu annoskoko1176g657kcal44.5g63.6g23.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna588g329kcal22.3g31.8g11.9g3g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774