Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)232g63kcal3g11.2g0.5g4g
Kinkkusuikale, Portti372g465kcal63.2g1.5g26g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g465g112kcal8.4g13.9g2.3g8.8g
Keltuainen, 20g, annos 20g14g8.9kcal0.5g0g3.5g0g
Parmesan formaggio da pasta93g425kcal37.2g0g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g2146kcal224.6g53.2g126g25.6g
Valittu annoskoko1176g1073kcal112.3g26.6g63g12.8g
Annoskoko puolitettuna588g537kcal56.2g13.3g31.5g6.4g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238