Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen525g173kcal17.3g25.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.6g2.9g8.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.8g12kcal0.4g2.3g0.3g1.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Mustikka metsä- 225g99kcal1.1g14.4g1.3g7.4g
Hermesetas -neste7.5g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu38g23kcal0.4g1.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g2682kcal119.4g440.4g37.4g34g
Valittu annoskoko1176g1341kcal59.7g220.2g18.7g17g
Annoskoko puolitettuna588g671kcal29.9g110.1g9.4g8.5g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321