Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)210g231kcal48.3g0g4.4g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.5g26kcal0g0g2.8g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)175g61kcal4.7g8.2g0.9g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.8g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g60g210kcal4.8g44g1.7g0g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g70g175kcal9.8g2.4g14g0g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g1554kcal140.2g120.8g55.2g6.2g
Valittu annoskoko1176g777kcal70.1g60.4g27.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna588g389kcal35.1g30.2g13.8g1.6g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197