Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 188g62kcal0g0.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kurkku,tuore 100g469g45kcal2.8g6.6g0.5g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)500g300kcal17g22.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2353g873kcal41g72.8g36.2g0.4g
Valittu annoskoko1176g437kcal20.5g36.4g18.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna588g218kcal10.3g18.2g9.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712