Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2721g19592kcal2.7g2.7g2176.9g0g
Vesi2041g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1837g16243kcal0g0g1836.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3401g1905kcal289.1g170.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g75478kcal583.6g345.6g8040.8g0g
Valittu annoskoko10000g37739kcal291.8g172.8g4020.4g0g
Annoskoko puolitettuna5000g18870kcal145.9g86.4g2010.2g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880