Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 282g228kcal4.4g47.4g0.1g8.4g
Peruna, keskikokoinen 60g69g41kcal1g8.9g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Sitruuna kuorittu 6.3g2.6kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g7.5g16kcal1g1.6g0.6g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g188g225kcal39.4g0g7.5g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss63g33kcal3.6g3.3g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2355g1165kcal101.6g137g17.8g27.2g
Valittu annoskoko1178g582kcal50.8g68.5g8.9g13.6g
Annoskoko puolitettuna589g291kcal25.4g34.3g4.5g6.8g
Arvot/100g100g49kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491