Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.4g4kcal0.4g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2355g274kcal14.8g43.4g1.4g15.8g
Valittu annoskoko1178g137kcal7.4g21.7g0.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna589g68kcal3.7g10.9g0.4g4g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985