Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5957g7863kcal780.3g17.9g494.4g0g
Voi 542g3928kcal6.4g2.2g440.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1625g9747kcal389.9g107.2g877.3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1805g6444kcal36.1g54.2g685.9g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56253kcal2425.4g434.4g4995.8g0g
Valittu annoskoko10000g28127kcal1212.7g217.2g2497.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g14063kcal606.4g108.6g1249g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765