Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)120g229kcal14.4g28.1g5.6g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g400g600kcal64g16g32g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kalaliemi Maggie, annos 5g10g26kcal1.1g2.4g1.4g0g
Ruohosipuli, tuore100g27kcal1.4g3.8g0.6g1.1g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2356g2153kcal193g151.8g81.4g20.2g
Valittu annoskoko1178g1077kcal96.5g75.9g40.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna589g538kcal48.3g38g20.4g5.1g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676