JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 230g249kcal18.1g37.4g1.4g4.8g
Chili paprika punainen59g24kcal1.2g5.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 40g127kcal5.9g7.3g5.1g14.8g
Kani 5941g9671kcal1255.2g0g516.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g396g79kcal0g25.7g0g0g
Oliiviöljy 198g1751kcal0g0g198g0g
Paprika punainen 804g235kcal7.6g36.2g3.2g15.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g7.9g10kcal0.2g1.7g0.5g1.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g71g18kcal0.3g6g0g0.3g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g75g68kcal2.3g2.6g5.3g0.5g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g555g166kcal0g0g0g0g
Vesi1584g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24797kcal2581.6g244.4g1460.6g73.6g
Valittu annoskoko10000g12398kcal1290.8g122.2g730.3g36.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6199kcal645.4g61.1g365.2g18.4g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386