Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g315g173kcal4.7g20.5g7.9g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g150g255kcal3.7g9g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g2016kcal135.4g91.8g122.4g12.8g
Valittu annoskoko1179g1008kcal67.7g45.9g61.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna590g504kcal33.9g23g30.6g3.2g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348