Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g180g1080kcal37.8g11.9g97.2g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl450g1530kcal9g13.5g157.5g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.3g8.6kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g7302kcal218.4g58.4g684g0g
Valittu annoskoko1179g3651kcal109.2g29.2g342g0g
Annoskoko puolitettuna590g1826kcal54.6g14.6g171g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903