Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g7g0.2g2.9g
Naudanliha keskiarvo 450g687kcal86.9g0g37.8g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4g35.1g0.3g2.4g
Hapankaali (Rasilainen)225g41kcal4.1g4.1g0.7g4.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Smetana14g53kcal0.3g0.3g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g1999kcal194.4g101.6g89.8g22.6g
Valittu annoskoko1179g1000kcal97.2g50.8g44.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna590g500kcal48.6g25.4g22.5g5.7g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032