Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha675g1121kcal128.3g0g67.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 225g298kcal5.9g7.2g27g0g
Kananmuna kuorineen punnittu77g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka34g28kcal1.1g6.4g0.3g0.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.2g0.2g1.5g
Kaurahiutale 45g168kcal6.5g25.6g3.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g3514kcal304.6g94g210.8g16.4g
Valittu annoskoko1179g1757kcal152.3g47g105.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna590g878kcal76.2g23.5g52.7g4.1g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897