Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu31g113kcal3.8g22.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.3g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Appelsiini, kuorittu 16g7.7kcal0.1g1.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g602kcal19g73g27.2g0.6g
Valittu annoskoko118g301kcal9.5g36.5g13.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna59g151kcal4.8g18.3g6.8g0.2g
Arvot/100g100g255kcal8.1g30.9g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429