Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.5g1.4kcal0.1g0.1g0g2.5g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.5kcal0.6g0.5g0.1g0g
Soijajauhot, Soyolk11g45kcal4.4g1.8g2.3g1.4g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.5g51kcal2g0.5g4.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g438kcal16.8g8.8g35.4g17.2g
Valittu annoskoko118g219kcal8.4g4.4g17.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna59g109kcal4.2g2.2g8.9g4.3g
Arvot/100g100g185kcal7.1g3.7g15g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212362