Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0g10.1g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kananmuna, paistettu 4.6g9kcal0.6g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 17g5.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 17g6.4kcal0g1.4g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g17g58kcal2.3g9.3g1.2g1.7g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g773kcal11.4g92.6g38.4g6g
Valittu annoskoko118g386kcal5.7g46.3g19.2g3g
Annoskoko puolitettuna59g193kcal2.9g23.2g9.6g1.5g
Arvot/100g100g328kcal4.8g39.3g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790