Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta29g105kcal3.8g20.5g0.6g1g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 20g7.1kcal0g1.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g633kcal12.2g97.4g20.6g2.8g
Valittu annoskoko118g316kcal6.1g48.7g10.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna59g158kcal3.1g24.4g5.2g0.7g
Arvot/100g100g268kcal5.2g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095