Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g25g15kcal2.5g1.1g0.1g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g13kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g693kcal15.8g117.2g16.6g3.6g
Valittu annoskoko118g347kcal7.9g58.6g8.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna59g173kcal4g29.3g4.2g0.9g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.6g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920