Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.1g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Vehnälese 3.4g7.7kcal0.4g0.5g0.2g1.3g
Ruislese 2.9g8kcal0.4g0.7g0.1g1.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g8.4g31kcal1.2g4.6g0.7g0.9g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)25g88kcal3g17.4g0.5g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 34g115kcal3.4g23.5g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g507kcal17.4g94g3.8g11.8g
Valittu annoskoko118g253kcal8.7g47g1.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna59g127kcal4.4g23.5g1g3g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.8g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948