Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)9g19kcal0.2g0.4g1.9g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g16g55kcal0.3g1.3g5.5g0g
Mansikka 14g6.4kcal0.1g1.2g0g0.3g
Banaani, kuorittu 19g16kcal0.2g3.4g0.1g0.3g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen28g17kcal0.1g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g406kcal6.8g52g18.2g2g
Valittu annoskoko118g203kcal3.4g26g9.1g1g
Annoskoko puolitettuna59g102kcal1.7g13g4.6g0.5g
Arvot/100g100g172kcal2.9g22g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705