Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 109g42kcal0.2g8.9g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g190kcal0.6g24.2g9g3.2g
Valittu annoskoko118g95kcal0.3g12.1g4.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna59g48kcal0.2g6.1g2.3g0.8g
Arvot/100g100g80kcal0.3g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339