Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g56g19kcal0.1g4g0.2g1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)27g100kcal3.8g14.9g2.2g3g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 23g120kcal0.1g0.1g13.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g577kcal8g62g31.8g8g
Valittu annoskoko118g289kcal4g31g15.9g4g
Annoskoko puolitettuna59g144kcal2g15.5g8g2g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.2g13.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803