Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)25g8.1kcal0.8g1.2g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g135kcal4.6g26g1.2g1.6g
Valittu annoskoko118g68kcal2.3g13g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna59g34kcal1.2g6.5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148105