Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino18g60kcal4g9.3g0.7g1.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g28g18kcal3.7g0.6g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g7.4g3.1kcal0.7g0g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana236g257kcal27.4g20g7.2g2.2g
Valittu annoskoko118g128kcal13.7g10g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna59g64kcal6.9g5g1.8g0.6g
Arvot/100g100g109kcal11.6g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930